Sigurno poslovanje

Home Zašto Mi?
mobilni bankar

Uvijek birajte najbolje

Finansijske odluke, kao što je odluka o zaduživanju, imaju uticaj na duži period života. Zbog toga je bitno poduzeti sve mjere kako bismo bili sigurni da smo odabrali najbolju opciju za sebe.

Ako razumijemo prava i obaveze, lakše ćemo donijeti odgovarajuću odluku i odabrati proizvod koji najbolje odgovara finansijskim mogućnostima i potrebama.

Na području FBiH trenutno djeluje 16, a na području RS 8 banaka

Pritom banke imaju veoma različite procedure i komercijalne uslove za određene proizvode, te je klijentima veoma teško pronaći banku koja bi na najbolji način riješila njihovu potrebu i pritom bila i najpovoljnija.

U cilju olakšanja poslovanja sa bankama i uštede vašeg vremena, tu smo da pratimo vaše potrebe, poredimo trenutno važeće ponude banaka i nudimo odgovarajuće rješenje.

Bez obzira da li je u pitanju kupovina nekretnine ili automobila, renoviranje stambenog ili poslovnog prostora, zatvaranje postojećih zaduženja ili pak nenamjensko trošenje sredstava, najčešće postoji više mogućnosti za finansiranje i veoma je bitno odabrati opciju koja će u konačnici biti najpovoljnija.

S druge strane, postoje i situacije gdje se kreditiranje čini nemogućim zbog zakonskih ograničenja i procedura banaka.

Nazovite nas : + 387 (0)60 33 09 606

Upravo zbog toga smo tu

Koristeći znanje i iskustvo stečeno dugogodišnjim radom sa klijentima te prateći aktuelne ponude kreditnih proizvoda različitih banaka, spajamo vas sa bankom koja može napraviti najbolju ponudu.

Usluga posredovanja za klijenta je potpuno besplatna